Politica de rezervare/anulare

Politica de rezervare

Modalitatea de rezervare

La hotelul Saint Germain camerele se pot rezerva contactand Receptia la numarul de telefon 0741.588.588 | telefon fix 0339.800.900, sau pe adresa de e-mail receptie@hotelsg.ro sau office@hotelsg.ro.

Confirmarea rezervarilor

Confirmarea unei rezervari individuale sosite pe e-mail sau telefonic se face prin trimiterea unui Formular de rezervare Hotel Saint Germain. Clientii au obligatia de a verifica corectitudinea datelor inscrise in acest formular. Modificarea rezervarii confirmate se va accepta in limita disponibilitatii, la data anuntarii modificarii.

Rezervarea spațiilor de cazare se face pe baza comenzii emise de către CLIENT și acceptată de către HOTEL SAINT GERMAIN. Comanda de cazare va include: numele si prenumele oaspetelui, țara de proveniență, toate serviciile solicitate și detalii asupra acestora, perioada de sejur, modalitatea de plată (virament, plata la receptie cu numerar sau carte de credit).

Rezervarea spatiilor de cazare pentru turisti individuali si grupuri de turisti se face in limita disponibilităților.

Politica cu privire la copii si paturi suplimentare

Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate daca sunt cazati in camera cu doi adulti platitori folosind acelasi pat.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare daca folosesc paturile existente, insa vor achita 30 lei, tarif mic dejun.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 12-18 ani sau adultii vor solicita un pat suplimentar la tariful de 80 lei/camera/noapte si vor avea mic dejun inclus.

Hotelul dispune si de patut pentru bebelusi – gratuit.

Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare/patuturi intr-o camera este 1.

Orice tip de pat suplimentar/patut trebuie solicitat iar acordarea acestuia trebuie sa fie confirmata de unitatea de cazare.

Parintii sunt obligati sa certifice varsta copiilor cu un document de identitate la check-in.

Modalitatea de plata

Este acceptata plata numerar, cu carte de credit (Visa, Mastercard, Maestro) sau prin virament. Achitarea cazarii si a costurilor suplimentare se va face cel tarziu la check-out. Hotelul isi rezerva dreptul de a incasa costul cazarii si la check-in. In perioada evenimentelor de anvergura desfasurate in oras, hotelul isi rezerva dreptul de a solicita plata integral in avans.

Politica de anulare si neprezentare

Anulările fără penalități ale rezervărilor vor fi făcute în scris prin intermediul poștei eletronice (e-mail) cu cel puțin 48 ore înainte de check-in. În caz contrar, anularea în alte condiții precum și neprezentarea clientului, atrage în sarcina CLIENTILOR obligația plății unei nopți de cazare. Dacă rezervarea este făcută pentru mai mult de o zi hotelieră, neprezentarea clientului duce la anularea rezervării pentru celelalte zile hoteliere și dă dreptul HOTELULUI SAINT GERMAIN de a oferi spațiul de cazare rezervat altor clienți.

Anularea rezervărilor pentru grupurile de turisti (minim 4 camere) se face cu minimum 10 (zece) zile înainte de check-in sub sancțiunea pierderii avansului achitat.

Modificarea sau anularea rezervării se pot face numai in scris, mentionand numele persoanei care o efectuează. HOTELUL SAINT GERMAIN poate accepta modificarea solicitată de către BENEFICIAR în limita disponibilității. Dacă modificarea vizează elemente care au stat la baza acordării unui tarif preferențial (ședere pe perioadă îndelungată – minim 5 zile sau un număr minim de camere etc. HOTELUL SAINT GERMAIN are dreptul de a modifica tariful.

Prelungirea perioadei de cazare se anunță cu cel putin 24 ore inaintea expirării perioadei de ședere și i se poate da curs de către HOTEL SAINT GERMAIN în condițiile în care  exista disponibilitate.