Close Menu
Termeni si conditii
hotel SAINT GERMAIN

Acest site este proprietatea “SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL S.R.L.,, cu sediul în Mun. Brăila, Str. Grădinii Publice nr. 1, inregistrata la Registrul Comertului J9/371/2012 , avand CIF RO 30345800.

Informatia disponibila pe acest site despre SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL, despre produsele din portofoliul SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL este pe cât posibil corectă.
Informațiile publicate pe acest site au fost concepute în concordanță cu cunosțintele și convingerile noastre. Cu toate acestea, pot diferi în anumită măsură de situația de fapt, la un moment dat, deoarece depind de un grup de factori de natura competițională și macroeconomică care sunt în unele cazuri foarte dificil de actualizat constant pe acest site.

Accesul si utilizarea site-ului www.hotelsg.ro sunt supuse urmatoarelor condiți de utilizare și tuturor legilor aplicabile.
Continuarea accesului dumneavoastra la conținutul site-ului www.hotelsg.ro constituie un accept al termenilor si conditiilor site-ului.

  • Website-ul www.hotelsg.ro

Site-ul www.hotelsg.ro o și toate informatiile conținute sunt proprietatea SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL. Termenii și conditiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului www.hotelsg.ro .

  • Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. www.hotelsg.ro este un site de prezentare al serviciilor proprii sau ale colaboratorilor.

  • Drepturile proprietății intelectuale
Site-ul www.hotelsg.ro și toate informațiile continute sunt proprietatea SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL și nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse in niciun fel, pe niciun suport fara acordul prealabil scris al SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL. Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Toate marcile de comert, marcile de serviciu, emblemele, logo-urile, reprezentarile grafice, imaginile precum si informatiile continute in prezentul site sunt proprietatea SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL, colaboratorilor sau clientilor acesteia, si nu pot fi preluate, prelucrate, modificate fara acordul prealabil al proprietarului. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
  • Limitarea raspunderii
Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.hotelsg.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL nu este responsabila pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.hotelsg.ro. De asemenea, SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL nu va fi obligata sa informeze vreo persoana cu privire la vreo eroare din site-ul www.hotelsg.ro. SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL nu va fi in nicio imprejurare raspunzatoare pentru vreo dauna, oricare ar fi ea (incluzind, dar fara a se limita la, daunele cu privire la pierderea profiturilor, intreruperea fluxurilor de afaceri sau pierderea informatiilor) care provine din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza site-ul sau informatia cuprinsa in el, chiar daca SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL a fost informata cu privire la posibilitatea aparitiei unor astfel de daune.
  • Comunicarea on-line
Precizam ca nu oferim nicio garantie ca orice mesaj trimis catre SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL va fi primit de SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL astfel cum acesta a fost trimis sau ca informatiile continute in mesajul respectiv vor ramane confidentiale pe durata transmiterii lor prin Internet si/sau vor ajunge nemodificate sau nealterate.
  • Acceptarea termenilor si conditiilor
Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.
  • Politica de confidentialitate

Toate informațiile necesare le puteți găsi în Politica noastră de protecția datelor.

Politica de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), care intră în vigoare de la 25 mai 2018 si care creează reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană, precum si pe legislatia nationala aplicabila.

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați Politica de cookie.

Pentru orice sugestii sau reclamații cu privire la Termenii si Conditiile site-ului www.hotelsg.ro vă rugăm sa ne contacți la adresa de e-mail office@hotelsg.ro sau telefonic +40.339 800 900.

Politica de protectie
a datelor personale

1. Scopul

Datele personale” sau ”informațiile personale” sunt orice fel de element de date care ne permite să te identificăm ca persoană. Prelucrarea datelor cu caracter personal este guvernată de către Regulamentul privind protecția datelor cu caracter personal (”GDPR”) și completat în România prin Legea nr. 190/2018.

Luăm confidențialitatea și securitatea datelor tale personale foarte în serios, iar acest document evidențiază: (a) datele personale pe care le colectăm de la tine, (b) cum intenționăm să folosim aceste date și (c) ce drepturi ai în legătură cu aceste date și cu prelucrarea lor.

2. Cine controlează datele tale personale și cum ne poți contacta?

Potrivit legislației, compania noastră, SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL S.R.L., este operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile tale personale.

Potrivit legislației, tu, persoana fizică beneficiară a serviciilor noastre sau persoana aflată în orice fel de relație cu compania noastră, ești o persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite să îți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și tu, persoana vizată.

2.1. Datele noastre de contact

Mai jos găsești și datele noastre de identificare și de contact:

DenumireSAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL SRL
Sediul socialBraila, Str. Gradinii Publice nr. 1
Număr registrul comerțuluiJ09/371/2012
Cod unic identificareRO 30345800
Telefon:0339 800 900
DPODaniela Cireasa
E-mailreceptie@hotelsg.ro

În măsura în care ai nelămuriri, observații sau reclamații cu privire la noi sau la datele personale pe care le prelucrăm pentru tine, ne poți trimite oricând un e-mail la adresa de mail de mai sus.

2.2. Datele autorității de supraveghere

Dacă crezi că apare o problemă cu prelucrarea datelor personale, o să te rugăm să ne trimiți mai întâi o cerere la adresa menționată anterior – vom depune toate eforturile pentru a rezolva cererea ta în cel mai scurt timp, pe cale amiabilă.

De asemenea, poți depune o plângere la autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal. Pentru România, datele de contact le găsești mai jos:

NumeAutoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
AdresaB-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
Telefon:+40.318.059.211 sau +40.318.059.212
E-mailanspdcp@dataprotection.ro

3. Ce informații colectăm de la tine?

Site-ul este un site de prezentare, fara formular de contact care sa colecteze date despre tine. Colectăm informații de la tine prin intermediul cookies-urilor atunci când ne folosești site-ul. Pentru mai multe informații, te rugăm să citești Politica de Cookies.

4. Cum colectăm informațiile?

Colectăm datele personale despre tine:

  • în mod automat folosind metode tehnice atunci când folosește website-ul nostru.

Vom folosi informațiile/datele tale personale în următoarele modalități pe baza următoarelor temeiuri legale:

Datele PersonaleScopTemei Legal

·         Locația dispozitivului;

·         Adresa IP;

·         Corespondența dintre noi.

Îmbunătățirea website-ului nostru și experiența utilizatorului.Este în interesul nostru legitim să colectăm și să folosim aceste date pentru a îmbunătăți website-ul nostru și experiența utilizatorului și pentru a asigura securitatea website-ului fără a afecta disproporționat confidențialitatea. Totuși, înainte de a utiliza cookie-urile prin intermediul cărora colectaăm aceste date, vom obține acordul tău prin intermediul barei de cookie.

Te înscrii pentru informații din partea noastră pe rețeau socială Facebook (https://www.facebook.com/hotelsaintgermainbraila/) prin apăsarea butonului LIKE). Site-urile rețelelor sociale permit interacțiunea cu datele tale personale în moduri variate – în general bazate pe nivelul de informații pe care decizi să îl furnizezi (ie. date privind identitatea, date de contact și profil). Prin urmare, cantitatea de date pe care o împărtășești cu noi, prin interacțiune, va fi controlată de tine și de setările de confidențialitate pe care le ai cu fiecare rețea de socializare în parte prin intermediul căreia decizi să interacționezi cu noi.

Date personale prelucrate prin intermediul rețelei de socializare Facebook

-Nume si prenume utilizator Facebook

– Mesaj lăsat prin intermediul paginii de Facebook

Pentru a ne permite să interacționăm cu tine pe social media. Acest lucru ar putea include inclusiv să îți oferim informații despre produsele noastre, să îți permitem să participi la concursuri și competiții, să îți oferim coduri promoționale, să îți oferim produse gratis și să interacționăm cu tine.

Vei putea de asemenea să primești mesaje private pentru a-ți răspunde la întrebările pe care le ai sau să porți o discuție cu noi în privat.

Ți-ai dat consimțământul pentru a folosi datele tale prin interacțiunile pe care le ai cu noi pe social media prin impla apăsare a butonului LIKE.

Avem de asemenea un interes legitim (creșterea afacerii noastre și analiza strategiei noastre de marketing) având în vedere că ți-ai făcut datele publice și ți-ai exprimat interesul pentru produsele noastre.

5. Cum protejam informațiile despre tine in cazul in care acestea ajung la noi?

Înțelegem cât de importantă este securitatea datelor personale și luăm măsurile necesare pentru a proteja clienții noștri și alte persoane ale căror date le prelucrăm de accesul neautorizat al datelor personale, precum și de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucrăm în activitatea curentă.

Am implementat următoarele măsuri tehnice și organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal:

Politici dedicate. Adoptăm și revizuim constant practicile și politicile interne de prelucrare a datelor personale (inclusiv măsurile fizice și electronice de securitate), pentru a ne proteja sistemele de un eventual acces neautorizat sau alte posibile amenințări la securitatea acestora. Aceste politici sunt supuse unor verificări constante, pentru a ne asigura că respectăm cerințele legale și că sistemele funcționează în mod adecvat.

Minimizarea datelor. Ne asigurăm că datele tale cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt limitate doar la cele necesare, adecvate și relevante pentru scopurile declarate în această notă.

Restrângerea accesului la date. Încercăm să restrângem cât mai mult accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm la minimul necesar: angajați, colaboratori și alte persoane care au nevoie să acceseze aceste date pentru a le prelucra și a duce la îndeplinire un serviciu. Partenerii și colaboratorii noștri sunt supuși unor obligații stricte de confidențialitate (fie statutare, fie legale).

Măsuri tehnice specifice. Utilizăm tehnologii care să asigure securitatea clienților noștri, încercând întotdeauna să implementăm cele mai optime soluții pentru protecția datelor.

Asigurarea exactității datelor tale. Câteodată este posibil să îți cerem să confirmi exactitatea sau actualitatea datelor tale pentru a fi siguri că ele reflectă realitatea.

Instruirea personalului. Ne instruim și testăm constant angajații și colaboratorii cu privire la legislația și cele mai bune practici în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal.

6. Care sunt drepturile tale?

Ai anumite drepturi în ceea ce privește datele tale personale pe care le prelucrăm, inclusiv:

  • dreptul de a fi informat despre cum colectăm și folosim aceste date (informații pe care le găsești în această notă de informare);
  • dreptul de a avea acces la informațiile pe care le deținem despre tine;
  • dreptul de a rectifica datele dacă consider că sunt incorecte/inexacte/incomplete;
  • dreptul de a ne cere ștergerea datelor (doar în cazul în care ne bazăm pe consimțământul tău pentru prelucrare);
  • dreptul de a primi o copie de pe orice informații am deține despre tine;

7. Schimbări la această notă de informare

Este posibil să fie necesar să modificăm această notificare de informare în viitor (de exemplu, pentru a respecta noile cerințe legale sau in cazul in care decidem sa creem o sectiune de contact sau rezervare online).

În acest caz, vă vom oferi o notă de informare revizuită, pe care o veți putea accesa în același mod în care ați accesat această versiune.

Politica de cookies

Stimate client,

www.hotelsg.ro foloseşte cookie-uri esențiale pentru a asigura buna funcționare a site-ului precum și cookie-uri de analiză.

Deoarece SAINT GERMAIN BOUTIQUE HOTEL SRL acordă importanță transparenței față de dvs. vă prezentăm câteva informații folositoare despre cookie-urile folosite pe www.hotelsg.ro .

Ce este un cookie?

Incercam sa facem experienta dvs. cat mai simpla si mai utila atunci cand interactionati cu site-ul hotelsg.ro. Cookie-urile pot fi setate de website-ul pe care il vizitati (“first party cookies”) sau pot fi setate de alte websiteuri care afiseaza informatii pe pagina pe care o viziati (“third party cookies”).

Cum folosim cookie-urile?

Utilizam cookie-uri esentiale pentru:
Cookie-urile esențiale ajută la crearea unui site web, permițând funcții de bază cum ar fi navigarea pe pagini și accesul în zonele securizate ale website-ului. Website-ul nu poate funcționa corect fără aceste cookie-uri. De asemenea, ne ajută să respectăm cerințele legale, cum ar fi GDPR.

Website-ul hotelsg.ro utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit Website să analizeze modul în care utilizați respectivul Website. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dvs. a Website-ului (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE şi/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dvs. a Website-ului, elaborând rapoarte cu privire la activitatea Website-ului pentru operatorii Website-ului și furnizând alte servicii referitoare la activitatea Website-ului și la utilizarea internetului.

Cum pot gestiona cookie-urile?

Cookie-urile esențiale sunt obligatorii pentru funcționarea site-ului. Pentru cookie-urile de analiză (Google Analitics) poti alege din bara de cookie daca le bifezi sau nu.

Puteti gasi informatii despre controlarea cookie-urilor aici: www.aboutcookies.org.